Het implementatieplan van de upgrade wordt nog afgerond, maar we verwachten voor de meeste apparaten die nu al worden gebruikt dat dit ergens begin 2022 klaar is. Niet alle Windows 10-pc’s die in aanmerking komen voor de upgrade, zullen gelijktijdig een upgrade krijgen. Als u wilt weten of uw pc voor de upgrade in aanmerking komt, raadpleegt u onze Knowledge Base voor een lijst met geteste systemen. Zodra de implementatie van de upgrade is begonnen, kunt u controleren of deze klaar is voor uw apparaat door naar Instellingen/Windows-updates te gaan. Meer informatie over deze upgrade wordt op een later tijdstip beschikbaar gemaakt.

  • De langverwachte support voor het draaien van pc-applicaties op laptops en tablets met ARM-processors blijkt doorgeschoven naar Windows 11.
  • Je zal absoluut geen problemen ondervinden na het upgraden het zal als vanouds aanvoelen.
  • Indien u er dus nog geen heeft of uw licentie verlopen is, moet u er wel een aankopen.
  • Het achterhalen van de actieve toetsenbordindeling gaat viaInstellingen, onderdeel Tijd en taal, sub Taal, selecteer de geïnstalleerde taal, knop Opties.

Met deze nieuwe functie krijg je eigenlijk een ‘recorder’ tot je beschikking zonder dat je er extra software voor hoeft te installeren. Open de Edge browser en je kunt meteen aan de slag! Let wel op dat momenteel filmpjes niet langer mogen duren dan 15 minuten en dat ze dus worden opgeslagen binnen Microsoft Stream van jouw school. Deze nieuwe functie is vooral handig als je instructiefilmpjes wilt maken voor studenten of collega’s, met behulp van een presentatie of het delen van je scherm. 4) Als je een Windows-tablet of een ander Windows-apparaat zonder toetsenbord gebruikt, kun je nog steeds een screenshot maken. Druk tegelijkertijd op de Windows-knop en volume-omlaagknop en het apparaat slaat een schermafbeelding op in de map Screenshots in de map Afbeeldingen, net als op een pc.

De Voordelen Van Windows 11

Als je nog Windows 7 of 8 gebruikt kun je dus nog een hele tijd uit de voeten. De webbrowser in Windows 7 en 8, Internet Explorer, wordt door Microsoft niet meer ondersteund of ontwikkeld. Het is dan ook raadzaam om deze niet meer te gebruiken, maar over te stappen naar Opera, Chrome of Firefox als webbrowser. Het is in Fable Legends mogelijk om op de computer tegen mensen met een Xbox One te spelen!

De Windows 11 installatie USB zonder TPM en Secure boot controles wordt nu aangemaakt. Hierna kunt u de USB starten door de opstartopties in de BIOS te wijzigen en Windows 11 te installeren op een niet geschikte PC. Om te beginnen dient u de Windows 11 installatie assistent te downloaden. Na het downloaden van de assistent moet u een register aanpassing uitvoeren. Na het uitvoeren van de register aanpassing start u de Windows 11 installatie assistent en werkt u Windows 10 bij naar Windows 11.

Apps

Sergio Perez is uitgevallen in de Formule 1 Grand Prix van Canada. De Red Bull-coureur moest er in de negende ronde de brui aan geven door technisch malheur. Het is na Bahrein de tweede uitvalbeurt van de Mexicaan in het Formule 1-seizoen 2022. Voorafgaand aan de start was hij op P2 in het kampioenschap nog de naaste belager van Max Verstappen.

Het enige dat je moet doen is de optie toevoegen aan http://driversol.com/nl/drivers/laptops-desktops/acer/aspire-1400-series je scherm, en klaar ben je! Kijk de video hierboven over hoe je dat precies doet. Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken.

Indy Fresh Catering